مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | |
مفید برای | بالا برندۀ فشار خون ، تقویت اعصاب ، رفع کولیت های مزمن ، مدّر، ضد انگل و رطوبت بدن ، ضد صفرا ، ضد زکام ، سرفه وآسم ، ضد غلظت خون ، تقویت دستگاه گوارش وقلب ، تقویت بینایی ، ضد نفخ و سکسکه ، ضد حالت تهوع ، اشتها آور ، مفید برای درما ن بواسیر ، دل پیچه و اسهال | ||
مواد لازم |
آب : دو لیوان
عسل : دو قاشق مرباخوری آویشن : یک و یک دوم قاشق مرباخوری پودر نعناع خشک : به میزان لازم |
||
روش تهیه | برای تهیه دم کرده نعنا و آویشن باید برگ نعناع و آویشن را در یک قوری چینی ریخته، به میزان لازم آب جوش به آن اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم دم می کنیم . | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...