مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | |
مفید برای | بالا برندۀ فشار خون ، تقویت اعصاب ، رفع کولیت های مزمن ، مدّر، ضد انگل و رطوبت بدن ، ضد صفرا ، ضد زکام ، سرفه وآسم ، ضد غلظت خون ، تقویت دستگاه گوارش وقلب ، تقویت بینایی ، ضد نفخ و سکسکه ، ضد حالت تهوع ، اشتها آور ، مفید برای درما ن بواسیر ، دل پیچه و اسهال | ||
مواد لازم | آب : دو لیوان عسل : دو قاشق مرباخوری آویشن : یک و یک دوم قاشق مرباخوری پودر نعناع خشک : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه دم کرده نعنا و آویشن باید برگ نعناع و آویشن را در یک قوری چینی ریخته، به میزان لازم آب جوش به آن اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم دم می کنیم . | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...