مزاج | گرم | تعداد نفر | |
مفید برای | دم کرده بابونه آرامش بخش اعصاب، معده و روده و تقویت کننده آنها، ضد تب، ضد انگل، ضد یبوست، مقوی اعصاب و مغز، اشتهاآور، ضد بلغم و صفرا، شستشو دهنده کلیه است. | ||
مواد لازم | آب : دو لیوان بابونه : دو قاشق غذاخوری | ||
روش تهیه | برای تهیه دم کرده بابونه باید برگ های بابونه را در یک قوری چینی ریخته، به میزان لازم آب جوش به آن اضافه و به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم دم می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...