مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | |
مفید برای | آنتی بیوتیک قوی ، ضد شب ا دراری ، مقوی معده ، قلب ودستگا ه گوارش ، رقیق کنندۀ خون ، بادشکن وضدنفخ ، ضد حساسیت وسرفه ، خلط آور ، صفرابر ، همراه با ماست و دوغ ، بسیار مفید است ، مفید برای درد سینه و آزاد کردن اخلاط ، ضد نقرس ، مفید برای به تأخیر انداختن عادت ماهانۀ زنان | ||
مواد لازم | آب : دو لیوان عسل : دو قاشق مرباخوری کاکوتی : یک قاشق غذاخوری پونه کوهی : یک قاشق غذاخوری | ||
بیشتر بخوانید! آشنایی با خواص گیاه دارویی کاکوتی | |||
روش تهیه | برای تهیه دم کرده کاکوتی باید کاکوتی را در یک قوری چینی ریخته ، به میزان لازم آب جوش به آن اضافه کرده وبه مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم دم می کنیم . | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...
10 خاصیت شربت عسل و انواع آن
فهرست محتوا پنهان فواید شربت عسل (آب ولرم+ عسل طبیعی) 1: تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش علائم آلرژی 2: کمک به کاهش وزن 3: تأمین انرژی مورد نیاز بدن 4: تقویت حافظه 5: رعایت بهداشت دهان و دندان (مبارزه...