مواد لازم:
- پیاز دوعدد
- لپه ۱۰۰ گرم
- گوشت نیمکیلو
- رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
- لیمو عمانی پنج عدد
- سیبزمینی سه عدد
- روغن به میزان لازم
- نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
- آب به میزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیه آبگوشت یخنی ابتدا چند ساعت زودتر لپهها را در آب خیس کرده. پیاز را خرد کرده و با روغن تفت دهید تا طلایی شود. آب لپهها را بگیرید و همراه پیازها تفت دهید، گوشت را نیز اضافه، فلفل و زردچوبه را با مواد تفت دهید سپس آب را به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید تا پخت گوشت انجام شود، سیبزمینی را هم پس از این که گوشتتان نیمپز شد اضافه کنید پس از اتمام پخت گوشت، ربگوجهفرنگی را کمی سرخ و به همراه لیموعمانی به آبگوشت اضافه کنید. دارچین را هم میتوان در چند دقیقه آخر پخت اضافه کرد صبر کنید تا آبگوشتتان جا بیفتد. این غذا را همچنین میتوان با مرغ طبخ کرد.