مزاج | گرم | تعداد نفر | |
مفید برای | این نوشیدنی خوش طعم در درمان روماتیسم، دردهای استخوانی و آرتروز بسیار مفید است | ||
مواد لازم | آب : دو لیوان پودر هل : به میزان لازم چوب دارچین : یک تکه متوسط زعفران : به میزان لازم | ||
مدت زمان پخت | 30 | ||
روش تهیه | برای تهیه این دمنوش هل ، دارچین و زعفران را در یک قوری چینی ریخته، به میزان لازم آب جوش نیز به آن افزوده و به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم دم می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...