پخت و پزدمنوش

طرز تهیه دمنوش هل و دارچین و زعفران

طرز تهیه دمنوش هل و دارچین و زعفران در طب سنتی

مزاج گرم تعداد نفر  
مفید برای این نوشیدنی خوش طعم در درمان روماتیسم، دردهای استخوانی و آرتروز بسیار مفید است
مواد لازم
آب : دو لیوان
پودر هل : به میزان لازم
چوب دارچین : یک تکه متوسط
زعفران : به میزان لازم
مدت زمان پخت ۳۰
روش تهیه برای تهیه این دمنوش هل ، دارچین و زعفران را در یک قوری چینی ریخته، به میزان لازم آب جوش نیز به آن افزوده و به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم دم می کنیم.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *