خواص خوراکی‌هاروغن ها

خواص و مزاج روغن ذرت در طب سنتی

طبع ذرت از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است.

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج روغن ذرت این گونه آمده است که:

  • طبع ذرت از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است.
  • این روغن سلامت بینایی را افزایش و از آن محافظت می کند.
  • میزان اندکی از روغن ذرت می تواند فشار خون را کاهش داده و کلسترول را متعادل نماید.
  • روغن ذرت، به میزان زیادی امگا۳ دارد که در تقویت هوش کودکان بسیار مفید می باشد.
  • در بدن باعث جذب بیشتر ویتامین D شده که در تقویت استخوان ها نقش موثری دارد.
  • احتمال باردار شدن را افزایش دهد و همچنین کیفیت اسپرم را در مردان افزایش می دهد.
  • از بروز بیماری های گوارشی نظیر هموروئید، یبوست و سرطان روده بزرگ جلوگیری می کند.
  • رماتیسم یا سایر بیماری های ناشی از کاهش عملکرد مفاصل را می توان با مصرف روغن ذرت درمان کرد.
  • استفاده از این روغن چین و چروک های پوست را کاهش می دهد و همیشه باید به اندازه مصرف شود.

مشخصات روغن ذرت

  • روغن ذرت، دارای عطر و بوی ملایمی است 
  • این روغن دارای پایداری زیادی نسبت به اکسیداسیون بوده و برای مصارف مختلفی از جمله پخت و پز، سرخ کردن و سالاد گزینه مناسبی محسوب میگردد و دارای مقاومت نسبتا خوبی در برابر حرارت است.
  •  روغن ذرت، فاقد رنگدانه کلروفیل است، بنابراین مدت ماندگاری روغن ذرت، ۱۲ تا ۲۴ ماه می‌باشد.

توجه کنید که

  • در صورت مصرف این روغن بطور مستقیم می تواند واکنش های حساسیتی پوست کاهش دهد.
  • روغن ذرت با توجه به فوایدی که برای سلامتی دارد اما کالری آن زیاد بوده و زیاده روی در مصرف این روغن، مصرف روزانه کالری را افزایش داده و در نتیجه منجر به اضافه وزن شود.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۵ (۱ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (1 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *