ممکن است سبزیجات و میوهها با کودهای طبیعی و تقویتکننده های خاک از جمله ورمی کمپوست رشد یافته باشند. سبزیجات و میوههای تابستانی به دلیل آلودگیهای فراوانی که دارند باید حتما قبل از مصرف ضدعفونی شوند. به شما پیشنهاد میکنیم به جای استفاده از ضدعفونیکنندههای شیمیایی با یک محلول خانگی سبزیجات را ضدعفونی کنید.
ضدعفونی کننده خانگی برای سبزیجات و میوه جات درست کنید!
اگر خیال میکنید که سبزیجات و میوههای ارگانیک به دلیل اینکه به آفتکش و مواد شیمیایی آلوده نیستند بنابراین نیازی به تمیز شدن ندارد، اشتباه بزرگی را مرتکب شدهاید.
میوهها و سبزیجات حتی اگر آغشته به انواع آفتکشها و مواد شیمیایی نباشند، باز هم حاوی موادی در سطوح خود هستند که میتوانند برای سلامتی مضر باشند. ممکن است سبزیجات و میوهها با کودهای طبیعی و تقویتکنندههای خاک از جمله ورمی کمپوست رشد یافته باشد.
از این رو، تمیز کردن میوهها و سبزیجات به کمک ترکیبی طبیعی حاوی جوش شیرین بسیار کارایی دارد. بیکربنات سدیم یا جوش شیرین یک ماده طبیعی بوده که به راحتی نیز قابل تهیه است. نکته مهم در مورد جوش شیرین این است که یک «آفت کش زیستی» محسوب میشود؛ بنابراین میتواند انواع باکتری، ویروس و قارچ را از بین ببرد.
طرز تهیه محلول ضدعفونی کننده خانگی برای سبزیجات
نحوه تهیه این ترکیب کاملا ساده است. کافی است چند قاشق جوش شیرین را داخل یک یا دو فنجان آب ریخته و خوب هم بزنید تا محلول کمی چسبناک شود. سپس ترکیب به دست آمده را داخل یک اسپری یا ظرف بریزید.
در حالت دوم، باید محلول را با یک برس به میوهها یا سبزیجات بکشید. در مرحله آخر فراموش نکنید که باید میوه یا سبزیجات را کاملا با آب بشویید تا اثری از جوش شیرین بر روی آنها باقی نماند.
منبع:سلامت نیوز