شیادی تحت عنوان طب اسلامی
- دکتر علیرضا عسگری، مدیرکل دفتر نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت، معتقد است، ادعای طب اسلامی اسباب شیادی است که هر فردی ممکن است آن را انجام دهد. این دیگر برعهده مسئولان نظارتی کشور است که آن را مورد پیگرد قرار دهند.
محکومیت مدعیان طب اسلامی
- ایشان در بهمن سال 96 در نامهای به معاونت داشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور فعالیت آقای تبریزیان و شاگردان وی در حوزه طب سنتی و اسلامی را غیر قانونی خواند.
- در این نامه دکتر عشگری اظهار داشت: افراد مذکور در برخی موارد در پوشش لباس روحانیت و با استفاده از اماکن مقدس نسبت به ارائه خدماتی به نام طب اسلامی با فروش کتاب و داروهای ساختگی اقدام میکنند و تبلیغات محیطی خود را به فضای مجازی و شبکههای اجتماعی گسترش و با ترفند درمان رایگان و ارائه طب اسلامی، بیماران را جذب و از اعتماد جامعه به روحانیت و طب غنی ایرانی سوء استفاده میکنند و این در شرایطی است که اقدامات و مداخلات درمانی نامبرده به هیچوجه مورد تایید نیست.
افراد و موسساتی که در حوزه طب ایرانی به درمان مردم مبادرت میکنند، مکلفند مجوزهای قانونی لازم را از طریق وزارت بهداشت دریافت کنند. بر همین اساس آییننامههای تاسیس و اشتغال در هر سطح در این حوزه هم از سوی وزارت بهداشت تبیین شده است. یکی از این افراد آقای تبریزیان است که مدعی درمان با طب اسلامیست.
محدودیت مکان های تحت فعالیت مدعیان طب اسلامی
- این مسئول وزارت بهداشت یادآور شد: زمانی که فرد مدعی طب اسلامی، مکانی را برای فعالیت خود انتخاب میکند با همکاری تعزیرات آن را پلمپ میکنیم، اما زمانی که به دل مساجد یا نهادهای خاص میرود کار ما را سختتر میکند.
- مسجد فضایی برای تبلور معنویت و تفکر است و نباید وقت و مکان را در اختیار چنین چیزی قرار دهد و نباید این افراد از آنجا سر دربیاورند.
- وی افزود: تمام جاهایی که ممکن است محل فعالیتهای این مدعیان باشد مانند حوزه علمیه یا مراکز و نهادهای دیگر تماماً محدود شده و حتی با این نهادها نیز مذاکراتی شده است.