مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | ۴ |
مفید برای | کال جوش گرم و خشک، ملیّن، خون ساز، تقویت عمومی گوارش است. | ||
مواد لازم |
گردو : ۱۵ عدد
زعفران آب شده : به میزان لازم
آب : نه پیمانه
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
آرد سبوس دار : دو قاشق غذاخوری
پودر نعناع خشک : دو قاشق غذاخوری
کشک محلی : سه پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل : به میزان لازم |
||
روش تهیه | برای تهیه کال جوش ابتدا پیاز را با روغن کنجد و مقداری زرد چوبه تفت می دهیم.گردوها را کوبیده و با پیاز کمی تفت می دهیم،سپس پودر نعناع خشک را اضافه کرده و کی تفت می دهیم.در نهایت آرد را افزوده و مدتی حرارت می دهیم.۹پیمانه آب گرم را به مواد قبلی اضافه کرده و بعد از مدتی کشک،نمک،زعفران آب شده و فلفل را نیز افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |

محمدی
کاش اپ را هم عیبش را رفع میکردین که راحتتر دسترسی داشتم به غذا ها ، کاش میشد نوع غذاها و چیزهایی که برامون بنا به طبع شخصی مفید و یا پرهیزات هست را ذخیره میکردیم که همون موارد برامون بیاد