مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | کال جوش گرم و خشک، ملیّن، خون ساز، تقویت عمومی گوارش است. | ||
مواد لازم | گردو : 15 عدد زعفران آب شده : به میزان لازم آب : نه پیمانه روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ آرد سبوس دار : دو قاشق غذاخوری پودر نعناع خشک : دو قاشق غذاخوری کشک محلی : سه پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه کال جوش ابتدا پیاز را با روغن کنجد و مقداری زرد چوبه تفت می دهیم.گردوها را کوبیده و با پیاز کمی تفت می دهیم،سپس پودر نعناع خشک را اضافه کرده و کی تفت می دهیم.در نهایت آرد را افزوده و مدتی حرارت می دهیم.9پیمانه آب گرم را به مواد قبلی اضافه کرده و بعد از مدتی کشک،نمک،زعفران آب شده و فلفل را نیز افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...
محمدی
کاش اپ را هم عیبش را رفع میکردین که راحتتر دسترسی داشتم به غذا ها ، کاش میشد نوع غذاها و چیزهایی که برامون بنا به طبع شخصی مفید و یا پرهیزات هست را ذخیره میکردیم که همون موارد برامون بیاد