مواد لازم:
- تخم مرغ – ۵ عدد
- سبزی (گشنیز و شوید) – نیم کیلوگرم
- آرد گندم – یک پیمانه
- پیاز و سیر – به میزان لازم
- تمبرهندی – یک قاشق غذاخوری
- نمک و زردچوبه – به میزان دلخواه
- گرد لیمو – به میزان دلخواه
- روغن – به مقدار لازم
- آب – به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی (یا گوجه فرنگی که نگینی خرد شده باشد) – به میزان دلخواه
طرز تهیه:
برای تهیه قلیه تخم مرغ در ابتدا درون ماهیتابه پیاز و سپس سیر را در مقداری روغن تفت دهید. سبزیهای معطر و خرد شده را پس از مدت اندکی اضافه کنید و همراه با پیاز و سیر تفت دهید. تخم مرغها را بشکنید و هم بزنید و به همراه رب گوجه فرنگی یا قطعات ریز گوجه به مواد اضافه کنید. تمبر هندی را در مقدار کمی آب حل کنید و آرام به مواد درون ماهیتابه اضافه کنید. دقت کنید تمبری که با آب همراه شده هنگام ریختن درون ماهیتابه به سر و رویتان نپاشد. آرد را نیز همچون تمبر هندی در کمی آب حل کرده، درون ماهیتابه بریزید. در انتها نمک، گرد لیمو و زردچوبه را بیفزایید و بگذارید مواد جا بیفتد.