خوردن و آشامیدن

صبحانه پیشنهادی روزهای سرد

صبحانه پیشنهادی روزهای سرد از منظر طب سنتی

در روزهای سرد سال از خوردن نان و پنیر به همراه خیار و گوجه فرنگی خودداری بفرمائید. گاهی نیز صبح را با سیب شروع کنید خوردن، چند برش سیب، یک موز و … شروع خوبی است و صبحانه را به دو ساعت بعد از خوردن سیب موکول کنید تا سیب کاملا هضم شده باشد. تنوع در خوردن مواد غذایی سالم در حفظ سلامتی شما موثر است. وقتی شب به موقع به خواب رفته باشید صبح‌تان را با حوصله و لذت بیشتری شروع می‌کنید و برای صبحانه‌تان برنامه‌ریزی خواهید داشت.

صبحانه های مناسب برای روز های سرد

صبحانه های گرم چه از نظر طبیعت و چه از نظر دما در فصول سرد سال انتخاب مناسبی است.

پیاله‌ای عدسی با گلپر و یک قاشق سرکه، فرنی، پیاله‌ای شیربرنج داغ یا آش سبزی، تخم‌مرغ عسلی، نان و کره و عسل، حلوا ارده از صبحانه های خوب روزهای سرد به شما میروند.

صبحانه های خون ساز و مناسب روز های سرد

  • زرده تخم مرغ عسلی
  • مربای هویج
  • مربای سیب
  • مربای به
  • مربای زردک

صرف صبحانه برای دموی مزاج ها

بهترین ساعت صرف صبحانه برای این گروه ،اول صبح است که باید با غذایی مناسب از گروه های مختلف تغذیه ای بتوان نیاز های فردی را تا نیم روز تامین کرد.
از ساعات اولیه طلوع خورشید تا ظهر هوا و محیط دموی و رطوبت از شب باقی مانده است و زمانی که آفتاب و حرارت بروز می کند در این ساعات افراد دموی که مستعد ابتلا به بیماری های فشارخون و مشکلات قلبی و عروقی هستند بیشتر در معرض خطر قرار می گیرند .
نویسنده کتاب ‘الگوریتم تشخیص مزاج ‘ تاکید کرد : بیشترین آمار سکته های قلبی درساعتهای اول صبح است و افراد دموی باید از فعالیت بدنی و تنش جسمی و روحی دراین ساعات پرهیز کنند.

 با تشکر از همکار متخصص طب‌سنتی سرکار خانم دکتر الهام اختری برای تهیه این مطلب..

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۵ (۱ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (1 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن