هر فرد باید با توجه به مزاج و قوت وعادات غذایی خود، غذایش را انتخاب کند، همچنین غذای وعده صبحانه باید به گونه ای باشد که در طول روز انرژی ما را تامین کند. عسل و تخم مرغ عسلی آب پز شده از دیگر غذاهای مفید برای وعده صبح است و علت توصیه به خوردن پنیر و گردو در شب، جذب بیشتر کلسیم در این ساعت از شبانه روز است. در این مقاله از طبایع قرار است در خصوص طبع نان خصوصا طبع نان سنگک و طبع نان بربری نکاتی را بیان کنیم. پس برای این که بفهمیم طبع نان گندم گرم است یا سرد همراه ما باشید.
خاکشير، انجير و زيتون برای صبحانه
بهتر است هر روز صبح از این مواد استفاده شود چون سیستم گوارش را تنظیم می کنند و موجب شادابی و سلامتی می شوند.
خاکشير بعد از مصرف، تولید موسین کرده و روده را پاک سازی و آن را فعال می کند. قند فراوان موجود در انجير سلول ها را فعال کرده و انرژی زیادی تولید می کند. انجیر همچنین حرکات دودی روده را تنظیم می کند. زيتون نیز دیواره روده را پاکسازی کرده و مانع رسوب آهن موجود در غذا در دیواره روده می گردد. همچنین جداره دیوارۀ عروق خونی را تمیز و از رسوب چربیهای خطرناک مانند LDL موجود در خون که باعث آرترواسکلروزه شدن دیواره عروق می شود جلوگیری کرده و باعث کارکرد ایده آل قلب میگردد و از بروز سکته قلبی جلوگیری میکند. رسیده آن معتدل مایل به گرم است. بهترین نوع آن سبز رسیده و پرورده آن است. زیتون همچنین مقوی معده و اشتهاآور است. مصلحش مغز گردو و بادام و سرکه و روغن هاست (زیتون پرورده).
بهترین نان برای صبحانه
طبیعت گندم گرم و معتدل است و نان سنگک به جهت دارا بودن سبوس گندم و استفاده کمتر از جوش شیرین بیش از سایر نانها توصیه میشود. حالا به نظر شما طبع نان گندم گرم است یا سرد؟ در پاسخ باید گفت، جو غذائیت کمتری نسبت به گندم دارد و طبیعت آن سرد و خشک است، لذا نفاخ نیز هست. مداومت در مصرف نان جو برخلاف نان گندم سبب لاغری میشود. غذائیت برنج نیز کمتر از گندم است ولی مداومت در خوردن نان برنج موجب چاقی و افزایش وزن میشود.
نان بربری، نان سنگک و… از اشکال مختلف نان هستند که هر یک خواص مخصوص و طبع مربوط به خود را دارند. اما چیزی که در مورد همه آنها درست است آن است که همه آنها به عنوان غذایی کامل و ضروری برای بدن مفید میباشند.
شیر و کیک یا بیسکویت و چای صبحانه ی خوبی برای کودکان محسوب نمی شوند
شیر و کیک یا بیسکویت و چای اصلا صبحانهی خوبی برای کودکان محسوب نمیشوند و فقط منبع کربوهیدرات هستند.
خوردن بیسکویت سبوسدار با چای، تنها باعث بالارفتن قندخون و افت شدید آن قبل از ناهار میشود که کودک را بسیار گرسنه میکند. محصولات کارخانهای که دارای افزودنیها و مواد نگهدارنده هستند طبع سرد دارند، پس مصرف روزانه و پشت سر هم آنها، باعث سردی بدن و بروز بیماریهای مختلف میشود که از معروفترین آنها ام.اس می باشد.
نتیجه
همان طور که میدانید نان از جایگاه بسیار مهمی در زندگی روزمره و سفره غذایی ما برخوردار است. به عبارتی نان به عنوان یک غذای کامل است که قادر است پروتوئین مورد نیاز بدن را تامین کند. در این مقاله از طبایع در خصوص طبع نان،طبع نان گندم طبع نان سنگک و طبع نان بربری نکاتی را بیان کردیم. امیدواریم استفاده از این مقاله برای شما مفید بوده باشد.
Fahime
عالی . ممنون از اینکه به ما آگاهی میدهید .