پیج اینستاگرام طبایع

خواص و مزاج عسل در طب سنتی

نوشته های مرتبط
5 دیدگاه
مهدی

سلام
عسل را نباید با اب بیشتر از ولرم مخلوط کرد

امیر

سلام، بله درست میفرمایید، بخشی از متن اصلاح شد، تشکر بابت ارسال نظر

حمیدازقم

سلام ممنون بابت مطالب مفید
یه سوال ابجوش خواص عسل از بین نمی بره ،باعث نمیشه انزیم ها ازبین برن

محمدرضا میر

سلام و درود خدمت شما دوست عزیز، از لطف شما سپاسگزارم، حرارت دادن مستقیم عسل، مضر بوده و باعت از بین رفتن خواص عسل میشه، آما آب جوشی که که کمی از دمای جوش آن افتاده باشد، مشکلی ندارد

حمید

سلام
ابجوش باعث نمیشه خواص عسل کم بشه یا ازبین بره؟

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

پیشنهاد ویژه!

آنلاین | رایگان | پیشرفته