امروز قصد داریم شما را با یک مربا دارویی به نام مربا «به+ آلو » آشنا نماییم، مربایی معجزه گر برای زیبایی.
مربا به و آلو
مربا به و آلو یک مربا خانگی و دارویی بسیار خوشرنگ و چند کاره است. از این مربا میتوان برای صبحانه، انواع شیرینیها و برای ریختن روی دسر و اوتمیل استفاده کرد.
این مربا به شیوهای بسیار آسان درست میشود و شیوه خوبی برای بهرهگیری از این میوهها در دیگر روزهای سال است.
مواد لازم
- به: یک کیلو
- آلوبخارا یا آلو سیاه: یک کیلو
- شکر: 500 گرم
به جای شکر از شیره انگور نیز میتوانید استفاده کنید.
طرز تهیه
- آلوها و بهها را خیلی تمیز بشویید و آنها را دو نیم کنید. هسته آلو و به را با چاقو یا وسایل مخصوص این کار، دربیاورید و دور بیندازید.
- پوست به را گرفته و همراه آلوها به قطعاتی درشت خرد کنید.
- به و آلو خرد شده را با شکر در ظرفی ریخته و حدود 5 ساعت در یخچال بگذارید.
- سپس به همراه دو لیوان آب روی شعله ملایم گذاشته تا به قوام آید.
به و آلو از دیدگاه طب سنتی ایران
به:
مفرح، مقوی معده، رفع تهوع و ویار بارداری
آلو:
رفع عطش، ملین، تسکین حرارت زائد قلب، رفع تپش قلب و پاکسازی روده
خواص مربا « به+آلو»
- کمک به رفع تهوع بارداری
- کمک به زیبایی جنین
- نقویت سیستم قلبی _ عروقی
- تقویت معده و دستگاه گوارش
- ضدیبوست و نفخ
- کمک به سلامت پوست و مو
- کمک به پاکسازی کبد، معده و روده
- کمک به رفع اختلالات قاعدگی
- کمک به رفع بوی دهان
از دیدگاه طب ایرانی، قلب به عنوان شریفترین ارگان بدن محسوب شده و تقویت آن به منظور درمان بیماریها از اهمیت بالایی برخوردار است، این مربا در کنار خواص دیگر به عنوان یک تقویت کننده قلب، مطرح میباشد.
منبع
دکتر علیرضا اصغری (موسس انجمن علمی طب سنتی در کانادا)