مزاج | گرم | تعداد نفر | |
مفید برای | مقوی قلب و اعصاب، خون ساز، تقویت کننده مغز، | ||
مواد لازم | آب : دو لیوان بادرنجبویه : یک قاشق غذاخوری | ||
مدت زمان پخت | 30 | ||
روش تهیه | برای تهیه دمنوش بادرنجبویه باید بادرنجبویه را در یک قوری چینی ریخته، و به میزان لازم آب جوش به آن افزوده و به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم دم می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...