مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | 1 |
مفید برای | تقویت قلب ، معده و گوارش ، آرام بخش ، ضد نفخ ، ضد ترشی معده | ||
مواد لازم | آب : یک لیوان عسل : یک قاشق غذاخوری عرق بیدمشک : دو قاشق غذاخوری عرق نعناع : یک قاشق غذاخوری | ||
روش تهیه | برای تهیه عسل بیدمشک نعنا ابتدا عسل را در کمی آب ولرم حل کرده، سپس عرق بیدمشک، نعناع و یک لیوان آب و عسل را با هم مخلوط میکنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...
مجتبی
ببخشید این مزاج که نوشتید، طبع نوشیدنیه یا طبع کسی که این براش مفیده؟
امیر
مزاج خود شربت هست