مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | 1 |
مفید برای | تسکین دهندۀ اعصاب ، تقویت قلب ، آرام بخش ،موجب خواب راحت ، ضد اضطراب | ||
مواد لازم | آب : یک لیوان عسل : یک قاشق غذاخوری عرق بهار نارنج : سه قاشق غذاخوری | ||
روش تهیه | برای تهیه شربت عسل و بهارنارنج ابتدا عسل را درمقداری آب ولرم حل کرده، سپس عرق بهارنارنج، عسل و آب را با هم مخلوط می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...