مواد لازم
- پوست خشک پسته نیم کیلو
- شکر یک کیلو
- وانیل یک قاشق چایخوری سر صاف
- خلال پسته ۱۵۰ گرم
- آب لیمو ترش یک قاشق سوپخوری
- آب ۳ تا ۴ لیوان
طرز تهیه
برای تهیه مربای پوست پرتقال ابتدا اگر پوست پسته خشک باشد آن را ۲ تا ۳ بار می جوشانیم تا پخته شود و تلخی آن گرفته شود. سپس در آبسرد به مدت ۵ ساعت میگذاریم و طی این مدت چند مرتبه آب آن را تعویض میکنیم در مورد پوست پسته تازه جوشاندن بستگی به پخت آن دارد اگر زود پخته شد کمتر می جوشانیم و در آب سرد برای چند ساعت میگذاریم تا تلخی آن کاملا گرفته شود. شکر و آب را در قابلمه میریزیم. وقتی به جوش آمد در حین جوشیدن پوست پسته را میریزیم تا چند جوش بخورد و شکر کاملا قوام بیاید. در آخر کار آبلیمو و گلاب و خلال پسته و وانیل را هم افزوده و با قاشق چوبی یکی دوبار به هم میزنیم و زیر حرارت را خاموش میکنیم. تا خنک شود