پخت و پزصبحانهمربا

طرز تهیه مربای پوست پرتقال

طرز تهیه مربای پوست پرتقال در طب سنتی

مواد لازم

  1. پوست خشک پسته نیم کیلو
  2. شکر یک کیلو
  3. وانیل یک قاشق چایخوری سر صاف
  4. خلال پسته ۱۵۰ گرم
  5. آب لیمو ترش یک قاشق سوپخوری
  6. آب ۳ تا ۴ لیوان

طرز تهیه

برای تهیه مربای پوست پرتقال ابتدا اگر پوست پسته خشک باشد آن را ۲ تا ۳ بار می جوشانیم تا پخته شود و تلخی آن گرفته شود. سپس در آبسرد به مدت ۵ ساعت می‌گذاریم و طی این مدت چند مرتبه آب آن را تعویض می‌کنیم در مورد پوست پسته تازه جوشاندن بستگی به پخت آن دارد اگر زود پخته شد کمتر می جوشانیم و در آب سرد برای چند ساعت می‌گذاریم تا تلخی آن کاملا گرفته شود. شکر و آب را در قابلمه می‌ریزیم. وقتی به جوش آمد در حین جوشیدن پوست پسته را می‌ریزیم تا چند جوش بخورد و شکر کاملا قوام بیاید. در آخر کار آبلیمو و گلاب و خلال پسته و وانیل را هم افزوده و با قاشق چوبی یکی دوبار به هم می‌زنیم و زیر حرارت را خاموش می‌کنیم. تا خنک شود

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن