مواد لازم:
- هویج ۱ کیلو
- زعفران آبگرفته یک قاشق غذاخوری
- شکر ۲ کیلو
- آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری یا جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری
- گلاب نصف پیمانه
- خلال بادام یا پسته ۱ قاشق غذاخوری پر
- هل ساییده یک قاشق غذاخوری
- آب ۲ پیمانه
طرز تهیه:
برای تهیه مربای هویج در طب سنتی در ابتدا هویجها را رنده کنید یا اگر دوست دارید درشتتر خرد کنید. و در قابلمه بریزید و آب را به آن اضافه کنید تا خوب پخته شود سپس شکر را یکباره در آن ریخته و زعفران را هم میافزاییم. تا کاملا قوام بیاید. بعد گلاب. هل و آبلیمو را نیز افزوده و هم میزنیم تا عطر هل و گلاب نیز کاملا به خرد هویج برود سپس شعله را خاموش کرده و پس از سرد شدن داخل شیشه میریزیم.
عبدی
من درست کردم طبق این دستور. مقدار شکرش خیلی زیاد بود. هویج پخته مجدد بهش اضافه کردم. به نظر برعکس این نسبت هویج و شکر که گفته شده مناسب هست. یعنی هویج دو برابر شکر …