درمان سنتی

درمان سنتی شوری دهان

راهکارهای طب سنتی برای رفع شوری دهان

در طب سنتی شوری دهان ممکن است به علت غلبه سودا باشد. بنابراین از مواد غذایی سودازای زیر پرهیز کنید:

  • مواد غذایی سرد و خشک (کشک و ماست و قراقروط، شاه توت، تمشک، آلبالو، ازگیل، انار ترش، بالنگ، تمر هندی، زالزالک، زرشک، ذغال اخته، سنجد، غوره، کنار، گریپ فروت، لیمو عمانی، نارنج، به ترش، لیمو ترش و سیب ترش، ریواس و گشنیز، باقلا خشک، برنج (آبکش)، جو، ذرت، عدس و ماش، گوشت بز، قلوه، سیرابی و شیردان، سماق، نشاسته و قهوه)
  • غذاهای شور، غذاهای مانده و فریز شده
  • بادنجان، کلم بروکلی و انواع کلم
  • فلفل دلمه‌ای
  • انواع ترشی
  • گوشت گاو
  • چای
  • سیب زمینی
  • غذاهای کنسرو شده
  • آب میوه های صنعتی و نوشابه
  • سوسیس و کالباس
  • چیپس و پفک

افراط و تفریط در هر کاری ممنوع

از افراط و تفریط مانند خواب زیاد و کم خوابی، پرخوری کم خوری، کار پر فشار و بیکاری، دیر خوابیدن و خوابیدن بین الطلوعین و خواب دم غروب و شغل پر استرس و گرمای شدید و سرمای شدید و دوری از طبیعت شادی بیش از حد و فکر و خیال زیاد و نگرانی مداوم و سکوت مداوم و شلوغی مداوم و استفاده بیش از حد از موبایل و کامپیوتر پرهیز کنید.

سایر ملاحظات

  • مصرف پنیر همراه با چای شیرین به عنوان صبحانه برای سوداوی ها بسیار مضر می باشد.
  • در بین غذاها از نوشیدن مایعات به خصوص آب یخ پرهیز کنید.
  • از مواد غذایی گرم و تر بیشتر استفاده کنید.
  • از لحاظ جسمی و فکری خود را خسته نکنید.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۴ (۲ رای)
برچسب ها

اطلاعیه مهم!

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

توجه توجه!

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مژده مژده!

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
4 (2 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن