طبع بادام زمینی گرم است یا سرد؟
بادام زمینی، در طب سنتی ایران دارای طبیعت گرم و تر است.
خواص بادام زمینی در طب سنتی
در طب سنتی، در خصوص خواص بادام زمینی یا همان پسته شامی این گونه آمده است که:
- برای تقویت ریه و طحال مفید است.
- درد معده را از بین می برد.
- سرفه خشک را برطرف می کند .
- برای تقویت قوای دماغی مفید است .
- به ترمیم آسیبهای سلولی و حفاظت در برابر بیماری آلزایمر و سایر مشکلات ذهنی مربوط به بالارفتن سن کمک میکند.
- بادام زمینی، موجب گشاد شدن رگها و تسهیل جریان خون میشود و از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری میکند.
- کودکانی که در دوران جنینی، مادرانشان بادام زمینی یا مغز یا آجیل مصرف کرده اند، احتمال کمتری دارد تا به این غذاها آلرژی پیدا کنند.
- مصرف بادام زمینی ممکن است به حفظ وزن سالم و کاهش خطر چاقی شما کمک کند.
- مصرف مکرر بادام زمینی، ممکن است خطر سنگ کیسه صفرا را در مردان و زنان کاهش دهد.
توجه کنید که
در بعضی مواد بادام زمینی و یا کره آن در اثر عدم دقت در تولید، آلوده به قارچ سمی افلاتوکسین می شود که سرطان زا بوده و باعث سرطان کبد می شود.
مصلح بادام زمینی
مصلح بادام زمینی، بر مبنای نظر اطبای طب سنتی مصطکی و عسل است.