خواص خوراکی‌هامغزهای گیاهی و آجیل ها

خواص و مزاج بادام زمینی در طب سنتی

بادام زمینی در طب سنتی ایران دارای طبیعت گرم و تر است.

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج بادام زمینی یا همان پسته شامی این گونه آمده است که:

  • بادام زمینی، در طب سنتی ایران دارای طبیعت گرم و تر است.
  • برای تقویت ریه و طحال مفید است.
  • درد معده را از بین می برد.
  • سرفه خشک را برطرف می کند .
  • برای تقویت قوای دماغی مفید است .
  • به ترمیم آسیب‌های سلولی و حفاظت در برابر بیماری آلزایمر و سایر مشکلات ذهنی مربوط به بالارفتن سن کمک می‌کند.
  • بادام زمینی، موجب گشاد شدن رگ‌ها و تسهیل جریان خون می‌شود و از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری می‌کند.
  • کودکانی که در دوران جنینی، مادرانشان بادام زمینی یا مغز یا آجیل مصرف کرده اند، احتمال کمتری دارد تا به این غذاها آلرژی پیدا کنند.
  • مصرف بادام زمینی ممکن است به حفظ وزن سالم و کاهش خطر چاقی شما کمک کند.
  • مصرف مکرر بادام زمینی، ممکن است خطر سنگ کیسه صفرا را در مردان و زنان کاهش دهد.

توجه کنید که

در بعضی مواد بادام زمینی و یا کره آن در اثر عدم دقت در تولید، آلوده به قارچ سمی افلاتوکسین می شود که سرطان زا بوده و باعث سرطان کبد می شود.

مصلح

مصلح بادام زمینی، بر مبنای نظر اطبای طب سنتی مصطکی و عسل است.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۴ (۳ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مشاهده کلاس‌ها

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
4 (3 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: