خواص خوراکی‌هامغزهای گیاهی و آجیل ها

خواص و مزاج بادام زمینی در طب سنتی

بادام زمینی در طب سنتی ایران دارای طبیعت گرم و تر است.

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج بادام زمینی یا همان پسته شامی این گونه آمده است که:

  • بادام زمینی، در طب سنتی ایران دارای طبیعت گرم و تر است.
  • برای تقویت ریه و طحال مفید است.
  • درد معده را از بین می برد.
  • سرفه خشک را برطرف می کند .
  • برای تقویت قوای دماغی مفید است .
  • به ترمیم آسیب‌های سلولی و حفاظت در برابر بیماری آلزایمر و سایر مشکلات ذهنی مربوط به بالارفتن سن کمک می‌کند.
  • بادام زمینی، موجب گشاد شدن رگ‌ها و تسهیل جریان خون می‌شود و از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری می‌کند.
  • کودکانی که در دوران جنینی، مادرانشان بادام زمینی یا مغز یا آجیل مصرف کرده اند، احتمال کمتری دارد تا به این غذاها آلرژی پیدا کنند.
  • مصرف بادام زمینی ممکن است به حفظ وزن سالم و کاهش خطر چاقی شما کمک کند.
  • مصرف مکرر بادام زمینی، ممکن است خطر سنگ کیسه صفرا را در مردان و زنان کاهش دهد.

توجه کنید که

در بعضی مواد بادام زمینی و یا کره آن در اثر عدم دقت در تولید، آلوده به قارچ سمی افلاتوکسین می شود که سرطان زا بوده و باعث سرطان کبد می شود.

مصلح

مصلح بادام زمینی، بر مبنای نظر اطبای طب سنتی مصطکی و عسل است.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۴ (۳ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
4 (3 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن