مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | |
مفید برای | ضد اسهال واستفراغ، ضد نفخ، مقوی معده، خشبوکننده دهان، رفع خستگی، رفع ناراحتی های کیسه صفرا، رفع بیماریهای ریوی تنگی نفس آسم و سرفه | ||
مواد لازم | آب : دو لیوان | ||
مدت زمان پخت | 30 دقیقه | ||
روش تهیه | برای تهیه دمنوش نعنا فلفلی باید برگ های نعناع فلفلی را در یک قوری چینی ریخته، به میزان لازم آب جوش به آن اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم دم می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...