مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | |
مواد لازم | شکر قهوه ای یا عسل : به میزان لازم زعفران آب شده : به میزان لازم گلاب : به میزان لازم هل : به میزان لازم پودر نارگیل : چهار پیمانه | ||
روش تهیه | برای تهیه لوز نارگیل زعفرانی ، پودر نارگیل را آسیاب کرده تا مقدار کمی روغن پس بدهد و تقریباً به شکل خمیری درآید، سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته، مقداری هل، گلاب، زعفران و عسل به آن اضافه می کنیم. خمیر به دست آمده را خیلی خوب ورز می دهیم تا مواد با هم مخلوط شوند . ته یک سینی مستطیلی را چرب کرده و مواد را ته سینی پهن می کنیم و به شکل لوزی برش می زنیم . حدود 2 تا 3 سا عت سینی را داخل یخچال قرار می دهیم . لوزها بعد از خنک شدن از سینی جدا می شوند. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
خواص ادویه تندوری در طب سنتی
فهرست محتوا پنهان معرفی ادویه تنتوری طبع ادویه تندوری ترکیبات ادویه تندوری طرز تهیه ادویه تندوری موارد استفاده از ادویه تندوری خواص ادویه تندوری نحوه استفاده از ادویه تندوری معرفی ادویه تنتوری ادویه تندوری (Tandoori) ترکیبی از ادویههایی است که...
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...