خواص خوراکی‌هاگوشت ها

خواص و مزاج گوشت گاو در طب سنتی

مصرف گوشت گاو به طور کلی توصیه نمی‌شود مگر برای افرادی که شرایط آن را دارند.

از منظر طب سنتی، گوشت گاو از خواص و مزاج زیر برخوردار است:

  • مزاج آن گرم و خشک است.
  • مصرف آن به طور کلی توصیه نمی‌شود مگر برای افرادی که شرایط آن را دارند.
  • دارای غذاییت زیادی بوده و دیر هضم است. بنابراین فقط برای ورزشکاران و افرادی که کارهای سنگین انجام می‌دهند، مجاز است.
  • از نظر طب سنتی گوشت گاو، خون غلیظ و سوداوی در بدن تولید می‌کند و جزء مهم‌ترین علل امراض سوداوی بشمار می‌رود.
  • چاق کننده و مقوی است.
  • مصرف آن در فصل بهار مناسب تر می‎باشد.

عوارض مصرف گوشت گاو

  • منجر به زایمان زودرس می‌گردد.
  • موجب ایجاد بندآمدگی در مجاری تنفسی و مجاری ادراری می‌شود.
  • علل بروز امراض سوداوی است.
  • موجب صعود بخارات به قلب و مغز می‌شود و در برخی افراد سردرد و سنگینی سر ایجاد می‌کند.
  • کسانی که زیاد گوشت گاو مصرف می‌کنند در معرض بیماری‌های عفونی هستند.

مصرف گوشت گاو برای چه افردی مضر است؟

  • مصرف گوشت گاو برای سرد مزاج‌ها، سوداوی مزاج‌ها و کسانی که معده ضعیف دارند، توصیه نمی‌شود.
  • زیاده روی در مصرف آن برای کسانی که درد مفاصل و عرق النسا (سیاتیک) دارند مضر است و درد آن‌ها را تشدید می‌کند.
  • باعث زایمان زودرس می‌شود لذا مصرف آن برای خانم‌های باردار ممنوع است.

مصلح گوشت گاو چیست؟

دارچین، زنجبیل، زیره، فلفل و گلپر مصلح گوشت گاو و بهبود دهنده خواص و مزاج آن هستند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۵ (۱ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مشاهده کلاس‌ها

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (1 رای)

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

    1. دوست عزیز از منظر طب سنتی، همه گوشت‌ها گرم هستند، اما گوشت گاو و گوساله نسبت به گوشت گوسفند درجه گرمی‌شون کمتره. گوشت گاو غلیظ، دیر هضم و سودازاست و طبیعتاً هر چیزی که مولد سوداست خودش طبع سرد و خشک نداره مثه کلم، بادمجان و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: