خواص و مزاج گوشت گاو در طب سنتی

نوشته های مرتبط
2 دیدگاه
ز.زارعی

گوشت گاه سرد و خشک هست نه گرم و خشک

محمدرضا میر

دوست عزیز از منظر طب سنتی، همه گوشت‌ها گرم هستند، اما گوشت گاو و گوساله نسبت به گوشت گوسفند درجه گرمی‌شون کمتره. گوشت گاو غلیظ، دیر هضم و سودازاست و طبیعتاً هر چیزی که مولد سوداست خودش طبع سرد و خشک نداره مثه کلم، بادمجان و …

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *