خواص خوراکی‌هاگوشت ها

خواص و مزاج گوشت گوزن در طب سنتی

گوشت گوزن گرم و خشک و زود هضم است.

از منظر طب سنتی، گوشت گوزن از خواص و مزاج زیر برخوردار است:

  • مزاج آن گرم و خشک است.
  • گوشت آن را باید بعد از ذبح بلافاصله پخت و اگر بماند زود متعفن می‌شود.
  • گوشت گوزن زود هضم است.
  • ادرار آور است و رطوبات زائد بدن را کاهش می‌دهد.
  • در سرد مزاجان مقوی و محرک قوای جنسی است.
  • مصرف آن همراه چیزهای چرب بهتر است و نیز توصیه می‌شود در وعده غذایی بعد از آن داروهای ملین طبع مانند شربت انجیر مصرف شود.
  • گرمی و خشکی آن زیاد است لذا در افراد با مزاج گرم و خشک توصیه به مصرف آن نمی‌شود.
  • خوردن بیش از حد آن باعث غشی و ناراحتی و مصرف زیاده آن سم کشنده است.

مصلح گوشت گوزن چیست؟

آبغوره، سرکه، کتیرا، روغن شحم گاو، پسته و فندق مصلح گوشت گوزن و بهبود دهنده خواص و مزاج آن هستند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها

اطلاعیه مهم!

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

توجه توجه!

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مژده مژده!

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن