خواص خوراکی‌هامغزهای گیاهی و آجیل ها

خواص و مزاج بادام تلخ در طب سنتی

بادام تلخ به واسطه مزاج گرمی، تحلیل برنده رطوبات و پاک‌کننده بدن از اخلاط غلیظ است

در طب سنتی، خواص و مزاج بادام تلخ به شرح زیر و به طور خلاصه بیان گشته است:

  • مزاج بادام تلخ گرم و خشک است.
  • جوشانده بادام تلخ (بادام را کوبیده و جوشانده) برای پاکسازی طحال و رفع انسداد کبد و طحال و کلیه و از بین بردن کرم معده مفید است.
  • تحلیل برنده رطوبات و پاک‌کننده بدن از اخلاط غلیظ است.
  • سرمه آن تقویت کننده چشم است.
  • برای درد و ورم‌های سینه و ریه، سرفه مفید است (مخصوصا با نعنا یا نشاسته).
  • درد کلیه‌ها را تسکین می‌دهد.
  • سختی ادرار کردن و سنگ کلیه و مثانه را درمان می‌کند.
  • خاصیت مسهلی، از مهم‌ترین خواص روغن بادام تلخ، است.
  • از ضماد بادام تلخ همراه با سرکه، برای رفع چین و چروک و لک‌های پوستی استفاده می‎شود.

نکات مهم در مصرف بادام تلخ

  • افراط در مصرف آن برای روده‌ها مضر است.
  • مصرف همزمان بادام تلخ و داروهای آرام‌بخش، باعث خواب آلودگی بیش از حد می‎شود.
  • روغن بادام تلخ، مصرف خارجی و موضعی دارد و به دلیل دارا بودن ماده سمی هیدروسیانیک اسید، خوردن آن به هیچ وجه توصیه نمی‎شود.
  • مصرف بادام تلخ در دوران بارداری و شیردهی مجاز نیست.

مصلح بادام تلخ چیست؟

خشخاش، بادام درختی شیرین، شکر، نبات و عسل مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج بادام تلخ هستند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − چهار =

نوشته های مشابه

بستن