خواص خوراکی‌هاگوشت ها

خواص و مزاج مغز در طب سنتی

مصرف مغز گاو یا گوسفند، مقوی مغز بوده و ماده مغز را افزایش می‌دهد

در طی سنتی، در خصوص خواص و مزاج مغز این گونه آمده است:

  • مزاج آن سرد و تر است.
  • مقوی مغز است و ماده مغز را افزایش می‌دهد بویژه در افرادی که بواسطه مدت طولانی کم خوابی احساس سبکی در سر دارند.
  • خشکی مزاج مغز را برطرف می‌کند (یکی از علائم خشکی مزاج مغز بی‌خوابی است).
  • نرمی بخش است و سبب رفع مشکلات ناشی از خشکی (از جمله یبوست) می‌شود.
  • تولید منی را افزایش می‌دهد.
  • در بهبود افراد مبتلا به سرسام موثر است.

مضرات مصرف مغز

  • هضم مغز دشوار و برای معده زیان آور است مگر اینکه در مقداری آب نمک طبیعی به خوبی پخته و با  ادویه‌هایی مانند زنجبیل و نعنا استفاده شود.
  • مصرف مداوم مغز اشتها را از بین‌می‌برد.
  • مصرف زیاد آن، چربی و فشار خون را بالا می‌برد.
  • ممکن است افراط زیاد در مصرف مغز، افراد را در معرض خطر ابتلا به سکته قلبی و مغزی قرار دهد.
  • برای معده مضر است و جهت هضم بهتر باید مغز را با ادویه گرم مصرف کرد تا ضرر آن کاهش و خواص و مزاج آن بهبود یابد.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن