خواص خوراکی‌هاگوشت ها

خواص و مزاج مغز در طب سنتی

مصرف مغز گاو یا گوسفند، مقوی مغز بوده و ماده مغز را افزایش می‌دهد

در طی سنتی، در خصوص خواص و مزاج مغز این گونه آمده است:

  • مزاج آن سرد و تر است.
  • مقوی مغز است و ماده مغز را افزایش می‌دهد بویژه در افرادی که بواسطه مدت طولانی کم خوابی احساس سبکی در سر دارند.
  • خشکی مزاج مغز را برطرف می‌کند (یکی از علائم خشکی مزاج مغز بی‌خوابی است).
  • نرمی بخش است و سبب رفع مشکلات ناشی از خشکی (از جمله یبوست) می‌شود.
  • تولید منی را افزایش می‌دهد.
  • در بهبود افراد مبتلا به سرسام موثر است.

مضرات مصرف مغز

  • هضم مغز دشوار و برای معده زیان آور است مگر اینکه در مقداری آب نمک طبیعی به خوبی پخته و با  ادویه‌هایی مانند زنجبیل و نعنا استفاده شود.
  • مصرف مداوم مغز اشتها را از بین‌می‌برد.
  • مصرف زیاد آن، چربی و فشار خون را بالا می‌برد.
  • ممکن است افراط زیاد در مصرف مغز، افراد را در معرض خطر ابتلا به سکته قلبی و مغزی قرار دهد.
  • برای معده مضر است و جهت هضم بهتر باید مغز را با ادویه گرم مصرف کرد تا ضرر آن کاهش و خواص و مزاج آن بهبود یابد.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن