خواص خوراکی‌هاگوشت ها

خواص و مزاج گوشت جوجه در طب سنتی

گوشت جوجه، برای بیمارانی که ضعیف شده و قدرت هضم غذای سنگین را ندارند، مناسب است.

در طب سنتی، خواص و مزاج جوجه این گونه بیان شده است:

* منظور از جوجه هر کدام از پرندگان بویژه مرغ و خروس خانگی است. بهتر است زمانی که خوب پرورش یافته و پرهایش اندکی ضخیم شده باشد، مصرف شوند.

  • مزاج آن گرم و تر است.
  • بسیار زود هضم و سبک است.
  • مقوی است و از مصرف آن خون خوبی در بدن تولید می‌شود. بنابراین برای بیمارانی که ضعیف شده و قدرت هضم غذای سنگین را ندارند، مناسب است.
  • با توجه به رطوبت زیاد آن مصرف آن به شکل کباب بر روی آتش مناسب تر و لذیذتر است. اینکه امروز همان مرغ را تکه تکه کرده و کباب آن را جوجه تلقی می کنند، اشتباه متداول است و از نگاه طبی و از نظر خواص همان خواص مرغ را دارد نه جوجه.
  • در بیماری های تب دار مصرف آن با چاشنی‌های ترش مزه مانند آب غوره و انار، مناسب‌تر است.
  • برای افراد سالم و عادی مصرف زیاد آن توصیه نمی‌شود. بیشتر مناسب افراد ضعیف و بیماران است.

مصلح جوجه چیست؟

چاشنی‌های ترش مزه ماننده آب غوره، آبلیمو و انار مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج جوجه هستند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *