خواص خوراکی‌هاگوشت ها

خواص و مزاج گوشت خروس در طب سنتی

گوشت خروس، سبب برطرف کردن ضعف جسمانی و تقویت قوای جسمی می‌شود.

در طب سنتی، خواص و مزاج گوشت خروس این گونه بیان شده است:

  • مزاج گوشت خروس، نزدیک به اعتدال با اندکی گرمی و خشکی است.
  • هضم راحتی دارد و ارزش غذایی آن زیاد است.
  • از نفخ جلوگیری می‌کند.
  • آبگوشت خروس درد معده را که از باد باشد برطرف می‌کند.
  • سبب برطرف کردن ضعف جسمانی و تقویت قوای جسمی می‌شود، از این‌رو خوردن سوپ جوجه خروس برای افراد بیمار و یا ناقهین (که تازه بیماری آن‌ها خوب شده) مفید است.
  • خانم‌های باردار و خانم‌هایی که تازه زایمان کرده‌اند، به دلیل هضم راحت و ارزش غذایی و قوت گوشت خروس ازخوردن گوشت خروس نفع زیادی می‌برند.
  • سوپ خروس با چاشنی شوید و نمک، جهت تسکین درد گرم مفاصل و لرزش مفید است.
  • گوشت خروس چاق کننده است و سبب ازدیاد منی می‌شود.
  • سبب لینت مزاج می‌شود.
  • تب‎های صفراوی را درمان می‌کند و سودا را دفع می‌کند.

بهترین نوع گوشت خروس، چه نوعی است؟

بهترین نوع از نظر هضم و غذائیت، مربوط به جوجه خروسی است که در چراگاه پرورش یافته باشد و تازه شروع به خواندن کرده باشد.

مصلح گوشت خروس چیست؟

سرکه، آبغوره، سکنجبین و روغن کنجد و زیتون از مصلحات گوشت خروس و بهبود دهنده خواص و مزاج آن به شمار می‌روند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۱ (۲ رای)
برچسب ها

اطلاعیه مهم!

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

توجه توجه!

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مژده مژده!

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
1 (2 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن