خواص خوراکی‌هاگوشت ها

خواص و مزاج گوشت خروس در طب سنتی

گوشت خروس، سبب برطرف کردن ضعف جسمانی و تقویت قوای جسمی می‌شود.

در طب سنتی، خواص و مزاج گوشت خروس این گونه بیان شده است:

  • مزاج گوشت خروس، نزدیک به اعتدال با اندکی گرمی و خشکی است.
  • هضم راحتی دارد و ارزش غذایی آن زیاد است.
  • از نفخ جلوگیری می‌کند.
  • آبگوشت خروس درد معده را که از باد باشد برطرف می‌کند.
  • سبب برطرف کردن ضعف جسمانی و تقویت قوای جسمی می‌شود، از این‌رو خوردن سوپ جوجه خروس برای افراد بیمار و یا ناقهین (که تازه بیماری آن‌ها خوب شده) مفید است.
  • خانم‌های باردار و خانم‌هایی که تازه زایمان کرده‌اند، به دلیل هضم راحت و ارزش غذایی و قوت گوشت خروس ازخوردن گوشت خروس نفع زیادی می‌برند.
  • سوپ خروس با چاشنی شوید و نمک، جهت تسکین درد گرم مفاصل و لرزش مفید است.
  • گوشت خروس چاق کننده است و سبب ازدیاد منی می‌شود.
  • سبب لینت مزاج می‌شود.
  • تب‎های صفراوی را درمان می‌کند و سودا را دفع می‌کند.

بهترین نوع گوشت خروس، چه نوعی است؟

بهترین نوع از نظر هضم و غذائیت، مربوط به جوجه خروسی است که در چراگاه پرورش یافته باشد و تازه شروع به خواندن کرده باشد.

مصلح گوشت خروس چیست؟

سرکه، آبغوره، سکنجبین و روغن کنجد و زیتون از مصلحات گوشت خروس و بهبود دهنده خواص و مزاج آن به شمار می‌روند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − 12 =

نوشته های مشابه

بستن