خواص خوراکی‌هامیوه ها

خواص و مزاج نارگیل در طب سنتی

نارگیل در دفع مواد سرد بلغمی و سوداوی و بهبود بیماری‌هایی مانند سستی اعصاب، فلج، جنون، فراموشی و ... موثر است.

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج نارگیل آمده است که :

  • مزاج مغز نارگیل گرم و خشک و  مزاج آب آن گرم و تر است.
  • نارگیل بویژه آب آن ارزش غذایی بالایی دارد و جرم آن نیز در صورتی که به خوبی هضم شود، چاق کننده است.
  • از مصرف آن خون خوبی برای بدن تأمین می‌شود.
  • نارگیل در دفع مواد سرد بلغمی و سوداوی و بهبود بیماری‌هایی مانند سستی اعصاب، فلج، جنون، فراموشی و … موثر است.
  • مصرف آن ضعف کبد را برطرف می‌کند.
  • نارگیل برای افراد مسن نیز بسیار مفید است. چون با افزایش سن مزاج رو به سردی و خشکی می‌رود.
  • خوش بو کننده دهان است.
  • محرک قوای جنسی و افزایش دهنده مایع جنسی است.
  • کلیه و کمر سرد مزاج‌ها را گرم می‌کند.
  • در رفع درد مثانه و سردی آن مفید است.
  • مقوی حرارت اصلی بدن است و ازین طریق قوای بدنی را تقویت می‌کند.
  • مصرف آن با شکر طبیعی مناسب است.
  • جرم آن دیرهضم بوده و خون غلیظی از آن تولید می‌شود.

عوارض زیاده‌روی در مصرف نارگیل

  • مصرف بی رویه نارگیل باعث ایجاد گرفتگی در مجاری اعضا می‌شود.
  • مصرف افراطی آن باعث خشونت سینه و حنجره می‌شود.

موارد منع مصرف نارگیل

  • افراد چاق و کسانی که می‌خواهند رژیم بگیرند نباید از نارگیل استفاده کنند مگر به جای یک وعده غذایی در حد کم
  • افرادی که مزاج گرم دارند باید در مصرف نارگیل احتیاط کنند چون ممکن است مصرف نارگیل او را اذیت کند که در این حالت، می‌توانند از میوه های ترش و ملس مانند انار یا لیمو استفاده کنند.

مصلح نارگیل چیست؟

هندوانه، عسل، میوه‌های ترش مانند لیمو و … مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج نارگیل هستند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن