خواص خوراکی‌هاگوشت ها

خواص و مزاج گوشت آهو در طب سنتی

گوشت آهو با خشک کردن رطوبات، سبب درمان بیماری های سرد بلغمی می‌شود.

از منظر طب سنتی، گوشت آهو از خواص و مزاج زیر برخوردار است:

  • مزاج آن گرم و خشک است.
  • گوشت آهو نسبت به گوشت گوسفند سبک‌تر و زود هضم‌تر است.
  • مناسب افراد با مزاج سرد و تر است.
  • گوشت آهو با خشک کردن رطوبات، سبب درمان بیماری های سرد بلغمی می‌شود.
  • برای اعصاب مفید است.

مصرف گوشت آهو برای چه افرادی مضر است؟

  • مداومت بر گوشت آهو در افراد لاغر و با مزاج خشک مناسب نیست زیرا سبب تشدید لاغری و خشکی آن‌ها می‌گردد.
  • برای گرم مزاجان مضر است، چون باعث سردرد می‌شود.
  • افرادی که به قولنج مبتلا هستند.

مصلح گوشت آهو چیست؟

اصلاح گوشت آهو به این نحو است:

  • یا با روغن بریان کنند و گشنیز خشک بر آن بپاشند،
  • یا اول در آب بپزند سپس با روغن سرخ کنند.
  • گشنیز، مرزه و سماق مصلح گوشت آهو و بهبود دهنده خواص و مزاج آن هستند.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن