خواص خوراکی‌هاگوشت ها

خواص و مزاج گوشت اردک در طب سنتی

گوشت اردک، گرم‌ترین نوع گوشت است که ارزش غذایی زیادی دارد اما دیر هضم و نفاخ است

در طب سنتی، اردک (گوشت اردک، تخم اردک، سنگدان اردک) از خواص و مزاج زیر برخوردار است:

  • مزاج آن گرم و خشک است.
  • گرم‌ترین پرنده اهلی است.
  • گوشت اردک، ارزش غذایی زیادی دارد اما دیر هضم و نفاخ است.
  • چاق‌کننده بدن، دفع کننده بادهای گرم (شکننده ریاح) است.
  • تحریک‌کننده و تقویت کننده نیروی جنسی است.
  • پیه کلیه‌ها را زیاد می‌کند.
  • خوردن زیاد آن تولید خون غلیظ و سوداوی می‌کند، به جز بازو آن که خون صالح تولید می‌کند.
  • برای معده‌های ضعیف مضر است.
  • سنگدان اردک دیرهضم است ولی اگر به خوبی هضم شود؛ تقویت کننده معده و احشاء می‌باشد.
  • تخم اردک غلیظ‌ تر و دیرهضم‌تر و غذاییت آن کمتر از تخم مرغ است.

بهترین شکل مصرف اردک به چه صورت است؟

  • بهترین شکل مصرف اردک، شکم پر کردن آن با پیاز و روغن زیتون و ادویه مصلح آن می‌باشد.
  • استفاده از زنجبیل، کرفس، گشنیز، دارچین و آویشن نیز برای شکم پر کردن آن توصیه می شود.

گوشت بال و بازوی اردک

بال و بازوهای اردک، خون ساز و چاق کننده هستند و در کاهش تنگی نفس و تپش قلب موثرند. گوشت سایر قسمت های آن با وجود خواص بسیار زیاد، دیرهضم و نفاخ است.

مصلح گوشت اردک چیست؟

پونه، تره، شوید، کرفس، نخود، دارچین و سرکه مصلح گوشت اردک و بهبود دهنده خواص و مزاج آن هستند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مشاهده کلاس‌ها

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *