خواص خوراکی‌هاگوشت ها

خواص و مزاج گوشت اردک در طب سنتی

گوشت اردک، گرم‌ترین نوع گوشت است که ارزش غذایی زیادی دارد اما دیر هضم و نفاخ است

در طب سنتی، اردک (گوشت اردک، تخم اردک، سنگدان اردک) از خواص و مزاج زیر برخوردار است:

  • مزاج آن گرم و خشک است.
  • گرم‌ترین پرنده اهلی است.
  • گوشت اردک، ارزش غذایی زیادی دارد اما دیر هضم و نفاخ است.
  • چاق‌کننده بدن، دفع کننده بادهای گرم (شکننده ریاح) است.
  • تحریک‌کننده و تقویت کننده نیروی جنسی است.
  • پیه کلیه‌ها را زیاد می‌کند.
  • خوردن زیاد آن تولید خون غلیظ و سوداوی می‌کند، به جز بازو آن که خون صالح تولید می‌کند.
  • برای معده‌های ضعیف مضر است.
  • سنگدان اردک دیرهضم است ولی اگر به خوبی هضم شود؛ تقویت کننده معده و احشاء می‌باشد.
  • تخم اردک غلیظ‌ تر و دیرهضم‌تر و غذاییت آن کمتر از تخم مرغ است.

بهترین شکل مصرف اردک به چه صورت است؟

  • بهترین شکل مصرف اردک، شکم پر کردن آن با پیاز و روغن زیتون و ادویه مصلح آن می‌باشد.
  • استفاده از زنجبیل، کرفس، گشنیز، دارچین و آویشن نیز برای شکم پر کردن آن توصیه می شود.

گوشت بال و بازوی اردک

بال و بازوهای اردک، خون ساز و چاق کننده هستند و در کاهش تنگی نفس و تپش قلب موثرند. گوشت سایر قسمت های آن با وجود خواص بسیار زیاد، دیرهضم و نفاخ است.

مصلح گوشت اردک چیست؟

پونه، تره، شوید، کرفس، نخود، دارچین و سرکه مصلح گوشت اردک و بهبود دهنده خواص و مزاج آن هستند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن