- مزاج آن گرم و تر است.
- روغنی که از دنبه گوسفند بدست میآید جهت پخت و پز استفاده میشود.
- هر چه سن حیوان بیشتر باشد روغن دنبه آن سنگینتر و دیرهضم تر بوده و خون غلیظتری تولید میکند لذا مصرف آن برای افراد کم تحرک و کسانی که معده ضعیف دارند توصیه نمیشود.
- دنبه ورمها را نرم کرده و تحلیل میبرد.
- برای نرم کردن اعصاب و افزایش قابلیت انعطافپذیری عضلات نیز مناسب است.
- در برنامه غذایی افرادی که تحرک و فعالیت بدنی مناسب دارند از مشکلات مفصلی و کمردرد جلوگیری میکند.
- موجب اصلاح حال کلیهها میشود. (مصرف آن با نشاسته).
مضرات مصرف دنبه
- دیر هضم است و قوای هاضمه را تضعیف میکند.
- مصرف آن در سرد مزاجها مناسب نیست.
- مصرف آن در فصول گرم میتواند موجب حالت تهوع شود.