خواص خوراکی‌هاگوشت ها

خواص و مزاج پاچه در طب سنتی

پاچه در شکستگی استخوان، موجب التیام و بهبود می‌شود.

از منظر طب سنتی، خواص و مزاج پاچه بدین شرح است:

  • مزاج آن معتدل است.
  • از هضم آن، خون خوبی برای بدن بدست می‌آید.
  • افراد با گرفتگی صدا و سرفه خشک و خشونت حلق و مبتلایان به بواسیر در صورتی که هاضمه خوبی داشته باشند از مصرف پاچه پخته شده بهره می‌برند.
  • خوردن پاچه برای مبتلایان به تب و کسانی که غذای کم نیاز دارند مفید است.
  • پاچه برای مبتلایان به خونریزی رحم، سستی روده و خونریزی بواسیر مفید است.
  • پاچه به رفع مشکل کسانی که بدن‌شان محتاج به محکم نمودن اندام است، کمک می‎کند.
  • غذاییت نسبتا خوبی دارد.
  • در لاغری بیش از حد مفید است.
  • در شکستگی استخوان موجب التیام و بهبود می‌شود.
  • ملین طبع خشک مزاج‌ها (آب پاچه) است.

نکاتی پیرامون مصرف پاچه

  • پاچه به طور کلی دیرهضم است و کسانی که عادت به مصرف آن دارند، باید تحرک کافی داشته باشند و حتماً ورزش و فعالیت بدنی را در برنامه روزانه خود بگنجانند.
  • زیاده روی در مصرف آن موجب قولنج می‌شود و چنانچه با سرکه و انجدان و یا سایر مصلحات تهیه گردد لزوجت و سردی آن تخفیف می‌یابد و دیگر تولید قولنج نمی‌کند.

مصلح پاچه چیست؟

سرکه، عسل و پختن پاچه با کرفس و دارچین، مرزه و گل پر، مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج آن هستند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها

اطلاعیه مهم!

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

توجه توجه!

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مژده مژده!

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن