گوشت بز یکی از گوشتهای محبوب و پرمصرف در سراسر جهان می باشد که خواص زیادی برای آن در طب سنتی گفته شده است. مهمترین خاصیت این نوع گوشت کاهش وزن و لاغری است. در این مقاله از طبایع قرار است در خصوص این نوع گوشت و طبع گوشت بز نکاتی را بیان کنیم. پس همراه ما باشید.
فهرست محتوا پنهان
خواص گوشت بز
گوشت بز، کمچربیترین گوشت است از این رو استفاده از آن برای افرادی که دچار مشکلهای چربی خون و.. هستند بسیار مناسب است. در طب سنتی، خواص و طبع گوشت بزغاله این گونه بیان گشته است:
- طبع گوشت کهره نر و یا طبع گوشت بزغاله گرم و تر است.
- گوشت بز شش ماهه و یکساله شبیه گوسفند است؛ اما غذائیت و گرمی و تری گوسفند بیشتر است.
- گوشت بز برای بدنهای گرم و افرادی که فعالیت بدنی کمتری دارند مناسبتر است.
- برای بدنهای گرم مزاج استفاده از این نوع گوشت مناسب است.
- بسیار مقوی، بدون چربی و زود هضم است و برای مزاج های گرم و خشک مفید است.
- بواسطه هضم آسان و کمک به تقویت بدن، برای افراد ضعیف و بیمار مفید است.
- در مناطق گرمسیر و آب و هوای گرم مصرف آن نسبت به سایر گوشتها مناسب تر است.
- راههای زیادی برای جلوگیری از سرطان وجود دارد که یکی از آنها استفاده از خوراکیهایی است که در آن سلنیوم و کلر میباشد. گوشت بز حاوی این مواد است و به همین دلیل در جلوگیری از سرطان بسیار مناسب میباشد.
نکات مهم در مصرف گوشت بز
در مصرف گوشت بز نکاتی وجود دارد که در ادامه خواهیم گفت:
- مصرف گوشت بز با ترشی و کشک مضر است.
- برای مزاجهای سرد و خشک مضر است.
مصلح گوشت بز چیست؟
پیاز، خرما، نارگیل، دارچین، زیره، فلفل، میخک، نمک و بادام درختی شیرین مصلح و بهلود دهنده خواص و طبع گوشت بز هستند.
نتیجه
گوشت بز، یکی دیگر از گوشتهای پر استفاده و البته پر خاصیت است که در خصوص آن خواص زیادی در طب سنتی بیان شده است. در این مقاله در خصوص طبع گوشت بز و بخشی از خواص آن نکاتی را بیان کردیم. امیدواریم استفاده از این مقاله برای شما مفید بوده باشد.
جواد
سلام ما هر چ خواندیم متوجه نشدیم ک توی کدام فصل میشه استفاده کرد یا بیشتر استفاده بشه گوشت بز؟