خواص خوراکی‌هاگوشت ها

خواص و مزاج قلوه در طب سنتی

قلوه گوسفندی، سبب استحکام کمر و تقویت کلیه می‌شود.

در طب سنتی، خواص و مزاج قلوه به شرح زیر، بیان گشته است:

  • مزاج آن سرد و خشک است.
  • تقویت کننده کلیه‌ها است.
  • سبب استحکام کمر و تقویت آن می‌شود.
  • پیه آن نرم‌کننده ورم‌های سخت است.

بهترین نوع قلوه، چه نوعی است؟

بهترین آن، قلوه گوسفند جوان فربه و بز است، که در همان ساعت ذبح کرده باشند و حیوان عطش نداشته باشد.

مضرات قلوه

  • دیر هضم است و برای معده های ضعیف و افراد سرد مزاج مناسب نیست.
  • تولید کننده خون ناصالح است.
  • خیلی زود فاسد می‎شود.

مصلح قلوه چیست؟

دارچین، فلفل، نمک و کباب نمودن قلوه با روغن زیتون، مصطکی، شاه‌زیره و طبخ و بریان کردن آن با پیه آن یا روغن حیوانی مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج قلوه هستند.

 

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها

اطلاعیه مهم!

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

مژده مژده!

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن