- مزاج آن سرد و خشک یا بهتر است بگوییم معتدل رو به خشک است.
- تقویت کننده کلیهها است.
- سبب استحکام کمر و تقویت آن میشود.
- پیه آن نرمکننده ورمهای سخت است.
بهترین نوع قلوه، چه نوعی است؟
بهترین آن، قلوه گوسفند جوان فربه و بز است، که در همان ساعت ذبح کرده باشند و حیوان عطش نداشته باشد.مضرات قلوه
- دیر هضم است و برای معده های ضعیف و افراد سرد مزاج مناسب نیست.
- تولید کننده خون ناصالح است.
- خیلی زود فاسد میشود.
- هضم سختی دارد.
- مصرف آن همچون جگر و ریه به عموم افراد توصیه نمیشود.
- نباید قلوه حیوانات بزرگ مصرف شود.