خواص خوراکی‌هاگوشت ها

خواص و مزاج گوشت بز در طب سنتی

گوشت بز برای بدن‌های گرم و افرادی که فعالیت بدنی کم‌تری دارند مناسب‌تر است.

در طب سنتی، خواص و مزاج گوشت بز این گونه بیان گشته است:

  • مزاج آن گرم و تر است.
  • گوشت بز شش ماهه و یکساله شبیه گوسفند است؛ اما غذائیت و گرمی و تری گوسفند بیشتر است.
  • گوشت بز برای بدن‌های گرم و افرادی که فعالیت بدنی کم‌تری دارند مناسب‌تر است.
  • برای بدن‌های گرم مزاج مناسب است.
  • بسیار مقوی، بدون چربی و زود هضم است و برای مزاج های گرم و خشک مفید است.
  • بواسطه هضم آسان و کمک به تقویت بدن، برای افراد ضعیف و بیمار مفید است.
  • در مناطق گرمسیر و آب و هوای گرم مصرف آن نسبت به سایر گوشت‌ها مناسب تر است.

نکات مهم در مصرف گوشت بز

  • مصرف گوشت بز با ترشی و کشک مضر است.
  • برای مزاج‌های سرد و خشک مضر است.

مصلح گوشت بز چیست؟

پیاز، خرما، نارگیل، دارچین، زیره، فلفل، میخک، نمک و بادام درختی شیرین مصلح و بهلود دهنده خواص و مزاج گوشت بز هستند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *