خواص خوراکی‌هاسبزی ها

خواص و مزاج لوبیا سبز در طب سنتی

مصرف لوبیا سبز در خورش‌های سبزی دار و پلوها مناسب است.

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج لوبیا سبز آمده است که:

  • دارای مزاج سرد و تر است.
  • در خورش‌های سبزی دار و پلوها مصرف آن مناسب است.
  • باعث تقویت قوای جسمی و جنسی می‌شود.
  • چاق کننده است ولی مصرف زیاده از حد آن موجب ضعف معده و نفخ می‌شود.
  • برای بازکردن مجاری ادراری و هر صبح و شب پوست چند عدد لوبیا سبز را در یک لیوان آب جوش دم کنید و آب صاف‏کرده‌‏ى آن را بنوشید.
  • باعث افزایش ادرار و رفع سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری می‌شود.

مصرف زیاد لوبیا سبز برای چه کسانی مضر است؟

  • بهتر است افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی و کیسه صفرا، از خوردن جرم آن خودداری کنند. (مصرف آب لوبیا سبز برای این افراد توصیه می‌شود)
  • همچنین کسانی که معده‌های ضعیف دارند یا کودکان به علت نفخ زیاد لوبیا سبز، باید آن را کمتر مصرف کنند.

مصلح لوبیا سبز چیست؟

ادویه‌هایی مانند آویشن، خردل، دارچین، زنجبیل، زیره، فلفل، نمک و روغن زیتون مصلح لوبیا سبز بوده، نفخ آن را کاهش و بر بهبود خواص و مزاج آن می‌افزایند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۲ (۱ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
2 (1 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن