در طب سنتی، خواص و مزاج گوجه سبز این گونه بیان شده است:
- گوجه سبز مزاجی سرد و خشک و ارزش غذایی پائینی دارد.
- برای درمان شبکوری، بیماریهای نقرس، رماتیسم و تصلب شرائین مفید است.
- خاصیت مسهلی دارد و خشک شده آن برای درمان اعصاب و کمخونی مفید است.
- جوشانده برگ درخت آن کشنده انگلهای معده است.
- گوجه سبز نفاخ و برای معده مضر است.
یک نکته مهم
میوه هایی مانند گوجه سبز، چغاله بادام و زردآلوی کال که نارس چیده می شوند احتمال وجود سموم کشاورزی در آنها بیشتر است. قسمتی از سموم با رسیدن کامل میوه از بین می رود که در میوه های کال این اتفاق نمی افتد.
ملاحظات مصرف و مصلحات گوجه سبز
- تماس مکرر و مداوم دندان با مواد ترش مزه یا شیرین باعث آسیب به دندان ها می شود.
- گوجه سبز در طب سنتی یک میوه نارس محسوب می شود… به همراه آن کمی نمک و گل پر مصرف کنید تا معده تان دچار نفخ نشود.
- بعد از مصرف نیز حتما دهان را با آب ولرم یا آب نمک شست و شو دهید.
بیشتر بخوانید!