خواص خوراکی‌هاگوشت ها

خواص و مزاج دل (قلب) در طب سنتی

در مجموع بسيار دیر هضم و سنگین است، لذا باید از دل حیوانات جوان استفاده نموده و هنگام مصرف نیز به خوبی پخته شود.

از منظر طب سنتی، خواص و مزاج دل (قلب) به شرح زیر است:

  • مزاج قلب به طور کلی گرم و خشک است.
  • برای افراد دارای فعالیت بدنی غذای بسیار مناسبی است.
  • دیرهضم بوده و همچنین ممکن است در بدن یبوست ایجاد کند.
  • اگر با فلفل و زیره خورده شود و بعد آن مربای زنجبیل مصرف شود، هضم آن آسان‌تر می‌شود.
  • مقوی قلب است.
  • از لحاظ میزان چربی و  پروتئین، مشابه گوشت قرمز کم چرب است.
  • در مجموع بسیار سخت و سنگین است، لذا باید از دل حیوانات جوان استفاده نموده و هنگام مصرف نیز به خوبی پخته شود.
  • خواباندن در روغن کنجد و بعد کباب کردن، روش مناسبی برای پختن آن می‌باشد.

بهترین نوع دل، چه نوعی است؟

  • بهترین آن دل حیوان جوان فربه صحیح المزاج است و در میان حیوانات دل گوسفند و بز از بقیه بهتر است.

مصلح خواص و مزاج دل (قلب) چیست؟

آویشن، زیره، فلفل، گلپر و روغن کنجد را مصلح دل عنوان کرده‌اند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مشاهده کلاس‌ها

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: