خواص و مزاج فرنجمشک در طب سنتی
در خصوص خواص و مزاج فرنجمشک در طب سنتی آمده است که :
- مزاج آن گرم و خشک است.
- بازکننده انسدادهای مغزی است.
- درد سر ناشی از سردی را درمان میکند.
- موجب تقویت لثهها و رفع رطوبات آن و خوش بویی دهان میشود.
- مقوی معده و قلب و اشتها آور است.
- شربت تخم فرنجمشک باعث تقویت دستگاه گوارش و هضم بهتر غذا میشود.
- نعوظ آور است و سستی اندام جنسی را برطرف میکند.
- تخم فرنجمشک، آرامبخش بوده و میتواند برای خواب آرام مصرف شود.
- رطوبت قفسه سینه را دفع میکند.
- ضماد فرنجمشک برای سردرد سرد مزاجان، بیماریهای طحال و بواسیر مفید است.
- فرنجمشک اشتها را تقویت کرده و مسکن دل پیچه است.
مصرف فرنجمشک برای چه افرادی توصیه نمی شود؟
- برای افراد گرم مزاج
- برای زنان باردار و زنان شیرده
- افراد مبتلا به تیروئید
مصلح فرنجمشک چیست؟
- بالنگو مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج فرنجمشک است.
- همچنین بهتر است جهت اثربخشی فرنجمشک، آن را همراه با آب انگور یا کمی سرکه طبیعی مصرف نمود.