خواص خوراکی‌هاسبزی ها

خواص و مزاج فرنجمشک در طب سنتی

فرنجمشک مقوی معده و قلب و اشتها آور است.

در خصوص خواص و مزاج فرنجمشک در طب سنتی آمده است که :

  • مزاج آن گرم و خشک است.
  • بازکننده انسدادهای مغزی است.
  • درد سر ناشی از سردی را درمان می‌کند.
  • موجب تقویت لثه‌ها و رفع رطوبات آن و خوش بویی دهان می‌شود.
  • مقوی معده و قلب و اشتها آور است.
  • شربت تخم فرنجمشک باعث تقویت دستگاه گوارش و هضم بهتر غذا می‌شود.
  • نعوظ آور است و سستی اندام جنسی را برطرف می‌کند.
  • تخم فرنجمشک، آرامبخش بوده و می‌تواند برای خواب آرام مصرف شود.
  • رطوبت قفسه سینه را دفع می‌کند.
  • ضماد فرنجمشک برای سردرد سرد مزاجان، بیماری‌های طحال و بواسیر مفید است.
  • فرنجمشک اشتها را تقویت کرده و مسکن دل پیچه است.

مصرف فرنجمشک برای چه افرادی توصیه نمی‎شود؟

  • برای افراد گرم مزاج
  • برای زنان باردار و زنان شیرده
  • افراد مبتلا به تیروئید

مصلح فرنجمشک چیست؟

  • بالنگو مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج فرنجمشک است.
  • همچنین بهتر است جهت اثربخشی فرنجمشک، آن را همراه با آب انگور یا کمی سرکه طبیعی مصرف نمود.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۵ (۱ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (1 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن