خواص خوراکی‌هاسبزی ها

خواص و مزاج فرنجمشک در طب سنتی

فرنجمشک مقوی معده و قلب و اشتها آور است.

در خصوص خواص و مزاج فرنجمشک در طب سنتی آمده است که :

  • مزاج آن گرم و خشک است.
  • بازکننده انسدادهای مغزی است.
  • درد سر ناشی از سردی را درمان می‌کند.
  • موجب تقویت لثه‌ها و رفع رطوبات آن و خوش بویی دهان می‌شود.
  • مقوی معده و قلب و اشتها آور است.
  • شربت تخم فرنجمشک باعث تقویت دستگاه گوارش و هضم بهتر غذا می‌شود.
  • نعوظ آور است و سستی اندام جنسی را برطرف می‌کند.
  • تخم فرنجمشک، آرامبخش بوده و می‌تواند برای خواب آرام مصرف شود.
  • رطوبت قفسه سینه را دفع می‌کند.
  • ضماد فرنجمشک برای سردرد سرد مزاجان، بیماری‌های طحال و بواسیر مفید است.
  • فرنجمشک اشتها را تقویت کرده و مسکن دل پیچه است.

مصرف فرنجمشک برای چه افرادی توصیه نمی‎شود؟

  • برای افراد گرم مزاج
  • برای زنان باردار و زنان شیرده
  • افراد مبتلا به تیروئید

مصلح فرنجمشک چیست؟

  • بالنگو مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج فرنجمشک است.
  • همچنین بهتر است جهت اثربخشی فرنجمشک، آن را همراه با آب انگور یا کمی سرکه طبیعی مصرف نمود.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۵ (۱ رای)
برچسب ها

اطلاعیه مهم!

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

توجه توجه!

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مژده مژده!

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (1 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن