خواص خوراکی‌هامیوه ها

خواص و مزاج انبه در طب سنتی

خوردن انبه درمان کنده سردرد، تنگی نفس و سرفه است و سبب تقویت نیروی جنسی می‌شود.

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج انبه آمده است که :

  • مزاج انبه نیم رس سرد و خشک و  مزاج شیرین و رسیده آن گرم و خشک است.
  • نوع شیرین و آبدار آن تقویت کننده عمومی بدن، مقوی مغز، قلب، کبد، ریه، معده و روده ها، کلیه ها و مثانه است.
  • در زمان ضعف و سستی و کسالت بعد از بیماری مفید است.
  • سردرد ناشی از سردی را برطرف می‌کند.
  • ادرار آور است.
  • دهان را خوشبو می‌کند.
  • چاق کننده است و خوردن به اعتدال آن برای کودکان لاغر مفید است؛ بهتر است کودکانی که مزاج گرمی دارند کمتر استفاده کنند.
  • خوردن انبه درمان کنده سردرد، تنگی نفس و سرفه است و سبب تقویت نیروی جنسی می‌شود.
  • انبه یک ملین طبیعی است، به درمان بواسیر کمک می‌کند.
  • انبه نباید با معده خالی و مخلوط با شیر یا بستنی خورده شود.

عوارض انبه

  • انبه مولد خون غلیظ سوداوی است (باعث تیرگی و غلظت خون می‌شود).
  • نوعی از آن که کم آب است، دیرهضم و نفاخ می‌باشد.

مصرف انبه به چه افرادی توصیه نمی‎شود؟

  • بیماران دچار نزله‌ها و سوء مزاج‌های گرم بهتر است از مصرف انبه پرهیز کنند.
  • کسانی که قدرت هضم ضعیفی دارند و نفاخ می‎باشند، بایستی  از مصرف آن اجتناب کنند.
  • گرم مزاجان به خصوص کودکان دارای مزاج گرم، باید در خوردن انبه احتیاط کنند و یا آن را با سکنجبین مصرف نمایند.
  • خوردن انبه به افراد حساس و مبتلا به آلرژی هم توصیه نمی‌شود.

مصلح انبه چیست؟

مویز، زنجبیل، نمک، روغن زیتون و شربت زرشک؛ مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج انبه هستند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن