در طب سنتی، خواص و مزاج گوشت گوسفند به عنوان یک منبع پروتئینی، این گونه شرح داده شده است:
- مزاج گوشت گوسفند گرم و تر است.
- بهتر است از گوشت گوسفندی استفاده گردد که همان روز ذبح شده است.
- خوردن مداوم گوشت خالص و بدون استخوان آن که به همراه عسل و سرکه پخته شده باشد فوق العاده مقوی بدن بوده؛ مانع غش و خفقان می شود.
- غذاییت زیادی دارد و علاوه بر تامین گرمی و تقویت بدن، چاق کننده نیز هست.
- خون خوبی از آن تولید میشود.
- زودهضم است (به شرطی که سن حیوان کمتر از دو سال باشد).
مصلح گوشت گوسفند چیست؟
گشنیز، مرزه و سماق مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج گوشت گوسفند هستند.