خواص خوراکی‌هاگوشت ها

خواص و مزاج گوشت گوساله در طب سنتی

گوشت گوساله در صورت مصرف متعادل، به تقویت عضلات و کاهش وزن کمک می‎کند.

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج گوشت گوساله این گونه آمده است که :

  • مزاج آن گرم و تر است.
  • گوشت گوساله، در طبیعت شبیه گوشت گوسفند است.
  • در صورت مصرف متعادل، به تقویت عضلات و کاهش وزن کمک می‎کند.
  • ارزش غذایی بالایی دارد.
  • بهتر است پس از ذبح گوساله، گوشت آن را در سرکه خوابانده سپس مصرف کنند.
  • اگر فرد سردمزاج یا کسی که معده ضعیف دارد بخواهد گوشت گوساله مصرف کند می‌بایست آن را خوب پخته و همراه با سیر و سرکه و عسل و سایر شیرینی‌ها به غیر از خرما مصرف کند.
  • آب خوردن بعد از گوشت مناسب نیست.

بهترین نوع گوشت گوساله، چه نوعی است؟

بهترین نوع آن، گوشت گوساله یکساله است.

مصلح گوشت گوساله چیست؟

دارچین، فلفل، زنجبیل مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج گوشت گوساله هستند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۵ (۱ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (1 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن