در طب سنتی، خواص و مزاج گوشت شترمرغ این گونه بیان گشته است که :
- مزاج گوشت شترمرغ گرم و خشک است.
- خوردن گوشت شترمرغ برای درمان بیماریهای سرد بلغمی مانند عرق النساء، فلج، لرزش، درد مفاصل و کمر، بیماریهای سرد رحم و … مفید است.
- تحلیل برنده باد و برطرف کننده بلغم است.
- خوردن روغن پیه آن برای تکلم کودکان و رفع سردی بدن نافع است.
- مالیدن روغن آن به بدن و پاها باعث سرعت حرکت اطفال میشود.
- گوشت شترمرغ دیر هضم بوده و برای گرم مزاجان شدیداً مضر است.
- افراد گرم مزاج حتماً باید با سركه مصرف کنند.
- این گوشت سرشار از آهن و پروتئین است و قوی تر از گوشت گوسفند و گاو میباشد.
گوشت شترمرغ برای چه مزاج هایی مناسب و برای چه مزاج هایی مضر است؟
- برای افرادی که طبع سرد بلغمی یا سوداوی دارند، گوشت شترمرغ می تواند مناسب باشد.
- گوشت شتر مرغ برای صفرا مزاج ها و دموی مزاج ها خوب نیست.
- افراد صفراوی مزاج باید در خوردن آن دقت کنند زیرا می تواند باعث عطش زیاد و خشکی دهان شود و افراط در آن ممکن است مشکلات بیشتری در آنان ایجاد کند.
مصلح گوشت شترمرغ چیست؟
مصرف گوشت شترمرغ همراه با روغنها مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج آن است.