خواص خوراکی‌هاگوشت ها

خواص و مزاج گوشت غاز در طب سنتی

مصرف گوشت غاز برای تقویت کبد سرد و درمان بیماری‌های سرد بلغمی مفید است.

از منظر طب سنتی، گوشت غاز دارای خواص و مزاج بیان شده در قسمت ذیل است:

  • مزاج گوشت غاز گرم و خشک است.
  • گوشت غاز در ایجاد چاقی و افزایش وزن تأثیر قابل توجهی دارد.
  • گوشت غاز قوای جنسی را تحریک می‎کند و در بیماران مبتلاً به بی‌تمایلی جنسی مفید است.
  • برای درمان بیماری‌های سرد بلغمی بکار می‌رود.
  • مصرف گوشت غاز برای تقویت کبد سرد مفید است.
  • به دفع سنگ کلیه و مثانه کمک می‌کند و سبب افزایش پیه کلیه‌ها می‌شود.
  • مصرف افراطی آن به دستگاه هاضمه آسیب می زند.

مصرف گوشت غاز برای چه افرادی توصیه نمی‌شود؟

  • گوشت غاز دارای طبع بسیار گرم بوده، لذا زیاده‌روی در مصرف آن برای افراد دارای مزاج گرم توصیه نمی‌شود.
  • مصرف این گوشت برای مبتلایان به تب مضر است.
  • افراد سالم نیز در صورت مصرف بی رویه آن، خطر ابتلا به تب در آن‌ها بالا می‌رود.

مصلح گوشت غاز چیست؟

مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج گوشت غاز ؛ زیره، دارچین، فلفل، زنجبیل است و هضم آن را راحت تر می‌کند. با این وجود ادویه‌های ذکر شده شدت حرارت آن را افزایش می‌دهند و برای افراد گرم مزاج همچنان مضر است.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *