خواص خوراکی‌هاگوشت ها

خواص و مزاج گوشت غاز در طب سنتی

مصرف گوشت غاز برای تقویت کبد سرد و درمان بیماری‌های سرد بلغمی مفید است.

از منظر طب سنتی، گوشت غاز دارای خواص و مزاج بیان شده در قسمت ذیل است:

  • مزاج گوشت غاز گرم و خشک است.
  • گوشت غاز در ایجاد چاقی و افزایش وزن تأثیر قابل توجهی دارد.
  • گوشت غاز قوای جنسی را تحریک می‎کند و در بیماران مبتلاً به بی‌تمایلی جنسی مفید است.
  • برای درمان بیماری‌های سرد بلغمی بکار می‌رود.
  • مصرف گوشت غاز برای تقویت کبد سرد مفید است.
  • به دفع سنگ کلیه و مثانه کمک می‌کند و سبب افزایش پیه کلیه‌ها می‌شود.
  • مصرف افراطی آن به دستگاه هاضمه آسیب می زند.

مصرف گوشت غاز برای چه افرادی توصیه نمی‌شود؟

  • گوشت غاز دارای طبع بسیار گرم بوده، لذا زیاده‌روی در مصرف آن برای افراد دارای مزاج گرم توصیه نمی‌شود.
  • مصرف این گوشت برای مبتلایان به تب مضر است.
  • افراد سالم نیز در صورت مصرف بی رویه آن، خطر ابتلا به تب در آن‌ها بالا می‌رود.

مصلح گوشت غاز چیست؟

مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج گوشت غاز ؛ زیره، دارچین، فلفل، زنجبیل است و هضم آن را راحت تر می‌کند. با این وجود ادویه‌های ذکر شده شدت حرارت آن را افزایش می‌دهند و برای افراد گرم مزاج همچنان مضر است.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن